24 Juli

Idag har vi haft massor att göra och jag gillar denna stad mer och mer. 

Vi började med att äta frukost på subway det hör inte till vanligheten en stor smörgås och Cola. 

Efter det tog vi en taxi till city Clerk's för att få vigsel licens de tog 45 min sen var det klart skönt de. Sedan strosa vi och kom till minnesplatsen för det som hände 11/9 det var väldigt fint gjort. Vi såg även de nya byggnaderna som de håller på att bygga kommer bli väldigt fint. 

Sedan gick vi över Brooklyn bridge det var en häftig upplevelse, kändes som man var med i en film, samtidigt som det kändes som att allt var en dröm. Vi kom till Brooklyn och strosa men ville fort tillbaka till Manhattan. 

Vi tog en taxi tillbaka och besökte Rockefeller center det var även det en upplevelse väldigt stort och fint. 

Vi ville även se fifth avenue men en massa lyx affärer och en massa folk, vid det är laget så värkte våra ben och fötter väldigt mycket så vi bestämde oss för att åka cykeltaxi genom central park och han som skjutsa oss berättade om olika delar av parken, vilka filmer som har spelats in på olika platser de var väldigt intressant. 

Efter cykelturen så gick vi tillbaka till fifth avenue och därifrån gick vi och satt oss på en bänk för att bara få njuta av denna underbara stad. 

En timme satt vi och bara tog det lugn och vila våra fötter och ben. Sedan gick vi tillbaka till hotellet för att duscha och vila en stund. 

Den gick vi ut igen för att äta lite blev bara McDonalds idag, vi har inget matsug precis man är mest bara törstig. 

Kollade efter vart man kan göra fransk manikyr och bara strosa lite. Gick på affären och köpte lite vatten och glass sedan hem till hotellet för att se på tv. 

Vi är inte så mycket för
Nattlivet, vi vill få ut så mycket som möjligt av dagarna och vakna tidigt. 

Så snart är det läggdags för oss men här får ni lite bilder från vår dag 










Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0