31 Mars

Snart är april här så fort denna månad gått. Idag är det måndag och dagen har gått ganska snabbt var lite seg i morse det tar några dagar innan man blir van att klockan är framflyttad en timme. 


Igår hade jag podcastmaraton de är så kul att lyssna på dessa 2 tjejer man får sig många skratt 

30 Mars

Så var denna helg slut vi har haft en bra helg Armani har haft det toppen också med mycket spring och mys. 

I kväll var vi även upp till Niklas mormor och där var även svärmor på besök det var inte så bra med H hon låg och sov och nickade bara när vi pratade med henne det var inte alls kul hoppas hon blir piggare. Livet kan både vara helt underbart men också väldigt skört man ska verkligen ta vara på dem man tycker om för man vet aldrig vad som kan hända.


30 Mars

Det blev en kort promenad idag med musik i öronen det kändes väldigt bra. Ska börja cykla nu när asfalten börjar titta fram, var väldigt längesedan jag gjorde det, det är bra träning och skönt att få komma ut, eftersom man har ett jobb framför datorn.  

Här kommer även fredagens outfit 


 

30 Mars

Nu har vi kommit hem från blåsjön, vi har haft en bra helg med skoteråkning och grillning. Men det känns skönt att komma hem någon gång när det är söndag så man får lite tid hemma också. 



29 Mars

Igår vid halv 10 kom vi fram till härliga blåsjön, jag var super trött halv sov i bilen på väg upp. Så när vi kom fram då gick jag och la mig har nog aldrig somnat så fort. 

Vaknade vid sju men det kändes lite tidigt så ja somna om och vaknade halv 9 och då var det dag art kliva upp och göra i ordning frukost äggsmörgås och kaffe mums. 

Sen så packade vi ihop det vi skulle ha med oss ut sen for vi ut på mesvattnet, där gjorde vi varma mackor och korv med bröd och te. Armani sprang runt och kollade läget, jagade fåglar, skällde på skotrarna som åkte förbi. 

Vi satt några timmar där sedan blev vi frusna så vi åkte hem, jag körde och kullarna fick åka pulka bakom fick toppen. När vi kom hem så började solen titta fram så då satt vi ute och njöt, jag blev super trött och la mig inne på soffan och somnade en timme sedan blev det grillning nr 2 det middagen de så gott och väldigt smidigt. Satt ute en stund till men sedan när det börja blåsa och solen försvann gick jag in och läste en bok och Armani låg och sov på mig han var trött efter en dag ute.

29 Mars

Kan man gå och lägga sig  kl 8 på en lördag? Ja det känns som det idag, och så får det nog bli också då kommer man vara pigg tidigt i morgon och det är bra kanske till och med slår till med en tidig morgonpromenad 

28 Mars

Effektiv morgon har det varit

☀ Morgon promenad i solen

☀ Plockat undan

☀ Dammsugit 

☀ Bäddat rent i sängen

☀ Ätit frukost 2 gånger

☀ Packat inför helgen

☀ En lång härlig dusch 




28 Mars

God morgon fredag äntligen är du här, här hemma klev vi upp kl 6 fast jag börjar inte för ens kl 11,15 men det är skönt att komma upp i tid så man hittar något. Idag ja vi åka till blåsjön efter jag har slutat ska bli härligt hoppas att vädret kommer bli bra. 

27 Mars

Detta inlägg kommer direkt från sängen, vi kom hem från Östersund vid 9 så set tog ett tag innan allt var klart men nu är äntligen allt ordnat känns väldigt bra att inte behöva handla varje dag. 

I morgon är det fredag och jag har sovmorgon börjar kl 11,15 och jobbar till 19 det kändes mindre kul men vad ska man göra. 

27 Mars

God morgon torsdag! Idag är planen första att jobba till 16,15 och sedan åker vi in till stan då ska vi storhandla, det brukar vi göra en gång i månaden det är så smidigt, då slipper man små handla hela tiden. 

Snart är april här känns skönt att det börjar gå mot riktig vår och även påsk. Det känns som denna snö har legat på marken väldigt länge nu vill vi har bar mark och värme.

26 Mars

Äntligen börjar denna vecka gå mot helg, ikväll har ja städat och ordnat så det är ordning och reda,tycker om att ha det så både privat och på jobbet känns alltid bäst så.  

I helgen åker vi upp till Blåsjön igen så härligt, då ska vi mysa grilla och ta några fina bilder hoppas jag. Skulle ha gått en fotokurs det hade varit väldigt roligt och väldigt bra att ha de kunskaperna. Nu är det snart lägg dax kliver upp kl 6 på morgonen så det är bästa att sova så man är pigg i morgon


26 Mars

Idag kom mars glossyboxen det är alltid lika spännande, har redan provat 3 av sakerna. Det är så kul med ett paket en gång i månaden lite olika produkter som man inte själv skulle köpt. Så är de väldigt fint förpackad lyxig känsla och de gillar vi


26 Mars

Mitt i veckan idag var ja piggare känns skönt, sitter just nu och äter frukost  en äggsmörgås och en latte solen skiner och det är -13 grader det är tur att det blir varmare fram över dagen. 

Idag är det jobb till kl 5, ikväll har vi inga speciella planer 

Längtar tillbaka till detta gran canaria

25 Mars topp 5 lista

Topp 5 enligt Annica

👍 Våren är påväg 

👍 Klänningar, 


det bär vi alldeles för sällan mera sånt åt oss tjejer 
👍 Familjen annorlunda så himla roligt att följa dessa fantastiska familjer 

👍Boken vardagsmakt av Elaine Eksvärd denna kvinna är helt underbar flera borde ta efter henne 
👍Påsken börjar närma sig, lite längre helg så skönt längtar verkligen



25 Mars

Idag var det lite bättre stämning på jobbet. Är detta egentligen vad jag vill? Sitta instängd vara som en slav med dåligt betalt, schemat det ska vi inte ens prata om. Men på ett litet sätt så trivs jag men jag vill så mycket mer.  

Idag har det verkligen varit toppen väder, solen värmde genom fönstret och himlen var klar blå. Drömde mig bort där emellanåt. 

Ikväll var jag ut på en liten promenad/jogga runda på 3,5 km så himla skönt att få röra på sig och rensa tankarna. Men konditionen har jag tappat bort, hoppas den kommer tillbaka 


Bilder från min kvällsrunda

25 Mars

God morgon tisdag idag svider ögonen blev nog lite sent igår, men bara man kliver upp så går det bra. Idag har jag en normal arbetsdag de vill säga 8-16.30 

24 Mars

Så var veckans första dag gjord, ikväll var jag ut på en promenad en halv timme det var väldigt skönt lagom kallt. 
En halv timme med musik i öronen, rensa tankarna och ladda batterierna det var precis vad ja behövde denna måndag. 

Man märker väldigt stor skillnad på jobbet att det är måndag, folk är inte så glada de känns nästan som de vill hippa på en. Visst jag kanske inte heller är så positiv på måndagar eller jo det är jag varannan vecka är jag väldigt pepp. Men jag försöker att vara positiv även den mindre bra veckan. 



Detta sms gjorde mig väldigt glad idag mera sånt tack

24 Mars

God morgon måndag du kom väldigt fort, men vi har haft en bra helg och idag så blir det fin väder, hade biljakt gått en långpromenad nu på morgonen, men har lite smått med tid. Om det är fint i morgon så blir det promenad sitter just nu och dricker en latte och äter en ostsmörgås lite less på just den kombination måste hitta en annan rutin där. Kl 8 är det dax för jobb slutar kl 5 idag det är ganska så bra att inte ha en super lång måndag. 
Skulle gärna vilja gå en fotokurs med våran fina nikon5200 blir ju så mycket roligare med riktiga bilder

23 mars

God morgon söndag! Vaknade vid 9 medan sambon har varit vaken sedan 7 i morse. Men jag och Armani ville ha en lite längre sovmorgon. Har just ätit en god frukost rostat bröd med ost och en latte blev det idag. 

Nu har vi dagen framför oss och det känns toppen, blir nog en promenad och lite lätta övningar idag känns som kroppen behöver det. 

En trött Armani som ligger och myser hos husse

22 Mars

Denna dag har varit en toppen dag, hade lite sovmorgon i morse sedan så tog vi det lugnt. Vid 12 åkte jag hem till mamma när jag kom dit så var barnen ute och körde skoter. Så vi både åkte och körde några varv sedan gick vi in där var även mormor och Henke. Det blev god tårta med bilar på och även kakor som Hanna och mormor hade bakat. Sen gick vi ut och åkte mera skoter det var väldigt skönt väder solen värmde och det var 7 plus grader. 

Jag åkte hem vid 4 tiden när ja kom hem då stod middagen på bordet så himla skönt, nu ikväll så kon även svärmor och hennes man på födelsedagsfika en god gräddtårta med jordgubbar. 

I morgon blir det sovmorgon sedan får vi se vad vi hittar på 




22 Mars

Idag är det ingen vanlig dag för idag fyller min lillebror 11 år så fort tiden går ja tycker han nyss var 2. Så idag blir det kalas för honom ska bli kul och träffa mormor och Henke, mamma och alla syskonen. 

Ikväll har vi födelsedags firande nr 2 då kommer Niklas mamma och hennes man för att gratta Niklas som fyllde år i torsdags. 

 

19 Mars

Mitt i veckan idag blev jag utsedd till lagledare till vårruset i vår grupp det ska bli väldigt roligt, längtar tills det blir bart på marken så man kan börja träna. 

Jag kommer även få vara mentor för en grupp på jobbet det ska också bli väldigt roligt, jag tycker om när man får prova på nya saker. 

I morgon fyller Niklas år och det måste firas, tänkte kliva upp tidigt i morgon för att göra i ordning mys frukost. 

På jobbet har jag absolut världens bästa kollega denna låg på mitt skrivbord i fredags, det hade varit en jobbig vecka och då pigga hon upp med detta 


18 Mars

God morgon alla där ute! Sitter just nu med en latte och en ostsmörgås, ute är det grått och marken är täckt av ett tjockt lager snö. Men i kroppen så känns det som att det är vårsol och 7+ skön känsla och det är det viktigaste. 

Snart är det dax för jobb och i eftermiddag blir det lite att fixa med ska bli väldigt roligt 

Slänger upp en uppiggande bild från stora blåsjön här var det -15 men väldigt fint väder

17 Mars

Här kommer ett bild collage från vår helg vi var ute ganska mycket, jag och Armani åkte på en sparktur medan Niklas och grabbarna körde skoter. Sen så grilla vi på gården så mysigt vi testade även ett nytt bubbel men jag tycker det kändes blaskigt och inte nog torrt. 

Till något annat,idag satt vi ihop ett lag som skall springa vårruset i Östersund i juni det ska bli väldigt roligt, har aldrig gjort något sånt förut. 



16 Mars

Idag har vi hunnit med mycket, vaknade strax innan 8 i morse då visade det -16 grader men strålande solsken, vi åt lite frukost och började packa ihop. Blev lite fundersam om bilen ville starta så Niklas gick ut och boken var helt död. Men det gick att ordna vi tog oss iväg vid tio tiden så vi var hemma i strömsund kl 12.

Då for vi upp till svärmor för lite lunch och sedan har vi flyttat åt Niklas mormor vi var vi 4 hade vi tömt hela lägenheten då var bi alla ganska så trötta, även Armani var med i flyttkaoset han har sprungit runt överallt de ryckte han var toppen. 

Till middag blev det pizza med alla som hade hjälpt till att flyttat, känns skönt att det är gjort. Vid 6 tiden kom vi hem till oss och det blev en lång dusch och sedan har vi spenderat resten av kvällen i soffan. 

I morgon kommer det upp lite bilder från vår helg för nu är det dax att sova 


13 Mars

Äntligen är det snart helg har velat haft helg sedan i måndagsmorse. 

Ikväll har det varit städning på schemat har diskat och tvättat ska även ta en vända med dammsugaren i morgon bitti. I morgon är det jobb mellan 8.45-18 direkt efter jobbet åker vi till blåsjön ska bli så himla härligt att få komma bort och bara ta det lugnt, inga grannar som lever om i trapphuset och allt vad dem håller på med.  

Nu är det snart dax att sova hoppas hustaket sitter kvar i morgon det blåser rejält utan för sovrumsfönstret just nu har både N och Armani somnat så det är väl min tur också att sova 

12 Mars

Mitt i veckan idag hade jag kort dag på jobbet kom hem 14 så himla skönt att vara hemma en längre stund. 

Ikväll har vi eller min sambo rättare sagt ordnat med bilen bytt olja, filter dammsugit och tvättat känns skönt när det är ordnat. 

I morgon är det redan torsdag känns också skönt att det börjar närma sig helg. 

11 Mars

Denna dag har gått ganska bra, men just nu har jag tappat nästan all motivation på jobbet känns lite tråkigt att det är så men jag hoppas den kommer tillbaka snart. 

Till något roligare igår gjorde jag gellack och de blev super bra det ser så fräscht ut. Skulle ha bokat tid för att göra fransförlängning det är så himla fint och väldigt smidigt, har tid för färgning och vaxning av bryn nästa fredag ska bli väldigt skönt. 

Längtar väldigt mycket till fredag då ska vi åka till blåsjön och bara ta det lugnt och mysa 


10 Mars

Provade förra veckan och måla naglarna i en färg det blev rött trivdes sådär i det.
Tycker det är väldigt snyggt på andra men inte på mig. 

Jag tycker det är snyggast med franskmanikyr iallafall på mina naglar, det ser fräscht och stilrent ut och de gillar jag. 

Nu har använder ja gellack det är verkligen super smidigt och det håller väldigt bra, det sliter inte så mycket på naglarna heller och det är viktigt. Och man behöver inte ha nagelförlängning utan det funkar toppen på sina egna naglar 



10 Mars

Äntligen var denna jobb dag över, den har varit lång och seg ja hoppas att resten av veckan kommer att kännas bättre och att den går fort. 

Ikväll är det äntligen familjen annorlunda igen det är så kul att se på, ikväll blir det mys kväll med mina favorit killar 

Måste bara lägga upp denna bild vi tog när vi var på semester på Gran Canaria 

9 mars

Så var denna helg snart slut, vi har haft en bra helg med mycket tid tillsammans och sovmorgon. Till helgen som kommer tänker vi åka till Blåsjön de ska bli skönt att få mysa och hoppas att det blir bra väder så man kan vara ute. 

Våren börjar vara påväg, snön börjar tina  och det är väldigt slaskigt men det kommer nog mer snö. Armani tycker inte att det är så toppen ute han blir ju så blöt och smutsig det ska bli skönt när det börjar torka upp på marken det går nog fort till dess. 



8 Mars

I morse blev det en liten sovmorgon så härligt, sedan blev det lite frukost så skönt att inte behöva stressa. 

Kl 12 åkte jag till Rossön det var så himla fint väder och 6 grader varmt kändes som det var påsk väder. Kl 13 hade jag tid för klipp och färg hos fina Frida och hon är så himla duktig och super trevlig, jag blev toppen nöjd så nu känns håret fräscht igen, hon lockade även håret lite och det blev väldigt fint. 

Sedan efter jag kommit hem så blev vi bjuden på middag hos svärmor och Classe stek med potatis en god sallad och till efterrätt fick vi blåbärspaj med glass så himla gott var det och väldigt mysigt. 


7 Mars

I morgon ska jag äntligen till bästa frisören Frida,ska bli så skönt att få göra något åt håret. Man får så himla bra känsla i kroppen när man har varit och fått håret fixat, just nu känns det bara tråkigt och denna utväxt ställer till det mycket. Jag tycker det ser så sunkigt ut när man har denna rand på huvudet men i morgon ryker den :) Ska bli skönt att inte behöva ha något alarm ställt i morgon, utan att man får sova ut och ha en långfrukost sedan man klivit upp 

7 mars

Annica hissar och dissar 

Här kommer 5 saker jag hissar
• Högklackat är så himla snyggt till allt
• Bareminerals finns inget bättre smink
• Rosenserien bästa hudvårdsserien
• Silverschampo tar bort det gula i håret 
•. Gellack


5 saker jag dissar 

• Gråa mjukisbyxor är det fulaste som finns
• Trasiga jeans är jag inget fan av
• Hål i strumporna det ser ovårdat ut
• Billiga solglasögon dom som ser ut som att man får i ett flingpaket 
• Sminket fit me gillar jag inte alls ser bara konstigt ut 

7 Mars

Idag skulle min farmor fyllt 88 år så idag tänker vi lite extra på henne. Min fina farmor och jag 

7 Mars

Fredag idag denna vecka har verkligen gått fort, hoppas att även nästa vecka gör det. 

Ringde ett roligt samtal igår så nu är det dax att söka semester så att det går att genomföra :) 

Ikväll ska vi bara mysa och ha det bra kolla på film och ta det lugnt känns som det passar perfekt denna fredag 

6 Mars

God morgon sitter just nu med dagens första latte så himla gott, sedan är det dax för jobb. Längtar till kl 3 då har jag en massagetid känns väldigt lyxigt att få slappna av 30 min på arbetstid. 

Efter jobbet så ska jag ta tag i att få någon ordning bland kläderna, vad som skall vara kvar och vad som skall slängas. Känns alltid så skönt när man har rensat, och även se vad man behöver köpa till våren/ sommaren 

5 Mars

Här kommer även en bild på hur mins naglar blev med det fina nagellacket 

5 Mars

Det känns väldigt konstigt att skriva att det är mars, tiden har gått väldigt fort tyckte nyss jag fyllde år och det var i januari. 

Idag har jag privat det röda nagellacket som var i denna månads glossybox. Tycker att det var en fin färg som piggar upp i denna gråa vardag, den torkade super snabbt och penseln var bra får se hur bra det sitter får återkomma med det. 

I morgon är det torsdag och först blir det jobb och sedan hem och städa o tvätta känns skönt att få gjort det på en vardag så man har helgen till något roligare. 

Längtar så till lördag då skall ja till bästa Frida i rossön för att klippa och färga håret, hon är verkligen super duktig.  

3 Mars

Så var veckans första dag gjord, i morse var jag väldigt trött men det gick över ganska snabbt efter en kopp kaffe. 

Idag kom även min glossybox det är så kul och känns lite lyxigt att få hem en fin låda med olika produkter ska lägga upp ett inlägg om det i morgon. Men jag kan säga att jag blev väldigt nöjd av innehållet. 

Ikväll var vi en sväng till svärmor Armani älskar att vara där han får busa en massa så får han även massa godis. 

När vi kom hem så kolla vi på familjen annorlunda det är så spännande att se hur dem får ihop allt med många barn, längtar faktiskt efter måndag kväll då just det programmet går. 

2 Mars

Så var denna helg slut, idag var vi till stan jag och Emma vi var först och fikade på mittpunkten ( törners) sedan gick vi i lite olika klädaffärer hittade massa fint till Emma de blev 2 par jeans, 2 långärmade tröjor 1 t-shirt ett pack trosor ett pack strumpor och ett par skor. Hon blev väldigt nöjd med så mycket nytt till garderoben, efter det så gick vi till bion där köpte vi dricka och popcorn satt en stund ute vid sofforna sedan gick bi till biosalongen. Kl 13.30 var det dax att se Bamse och tjuvstaden   den var bra och lagom lång. Sen gick vi på McDonalds och åt lite sedan åkte vi hem. Packade ihop hennes packning sen skjutsa ja hem henne till mamma men Emma ville nog stanna verka det som. Det blev väldigt tomt sedan när jag kom hem men vi ses snart igen så det är bra. Så denna helg har varit mysig. På lördagen så träffade jag Marika över en fika det var ett tag sedan vi såg så vi hade en del att prata om, men nu är det dax att sova för nu väntar en vecka med jobb

1 Mars

Lördag vaknade halv 8 det händer inte så ofta på en helg, vi pussa husse hej då sen var det bara att kliva upp och tvätta tur att förkylningen känns bättre så man orkar med allt. 

Nu har vi soffmys framför Nyhetsmorgon med en kopp kaffe och Armani i knät. 


RSS 2.0