14 Augusti

Torsdag redan jag ligger i soffan idag framför tv med Armani på magen och en kopp te i handen. Måste få bort min halsonta har inte tid att vara sjuk, eller har man någonsin tid att vara det? 

Nu börjar höstluften att komma känns både bra och dåligt. Hösten kan vara mysig men sedan blir det vinter och kallt, men vi får vara glad att vi haft en otroligt bra sommar. 





Lite te och två goda advokado mackor mums

5 Augusti

God morgon tisdag! Igår var vi till stugan där både Malin med familj och Camilla med familj var. Det blev god mat och mys i solen och Armani njöt verkligen han sprang runt och kollade vad alla gjorde och myste rejält. 

Vi kom hem närmare 11 vi hade de toppen bra, ville inte alls åka därifrån. Får se om vi åker dit något mer i veckan. Nu är det snart dax för jobb till halv 5 sen får vi se vad vi hittar på. 

3 Augusti

Denna söndag har vi hunnit med mycket, först blev det en lång sovmorgon ( har inte än fått tillbaka rätt sömn mönster efter vår resa) och sedan blev det en god frukost. Mitt på dagen åkte vi till mamma och syskon där var det fullt upp med att prata, hoppa studsmatta och bara njuta av tystnaden. Blev även badning de var väldigt härligt och super kul, jag har verkligen bästa syskonen, dock så saknades en av dem han var på annat håll. 

Ikväll var vi till svärmor och Classe, där blev det jordgubbar och glass. Sedan kom även Malin med familj och hälsade på super kul att träffa dem, nu är det läggdags är dock inte ett dugg trött men det kommer jag vara i morgon. 


2 Augusti

Idag vaknade vi halv 12 av att svärmor ringde, hon hade haft Armani över natten eftersom vi var till Östersund på kvällen. Lite senare så kom vår lilla kille och han var super glad över att vi var hemma så de blev mys i sängen för alla tre. 

Niklas skulle även ut ikväll med men jag Armani tog en mysdag istället. Vi sov lite på soffan några timmar sedan var vi till landön så vi båda fick frisk luft, och han fick springa lös. 

Ikväll har vi myst framför tv med jordgubbar och nutella, det var inte alls så tokigt. Så vi har haft det bra medan maken är och gör Östersund






2 Augusti

Idag fyller min lillebror 20 helt otroligt vad tiden går fort. Hoppas att han får en fin dag, ska gratta honom lite senare. 

Igår blev det yran, jag var chaufför vi kom iväg ganska sent, vi skulle även göra ett stopp i hammerdal så vi var nog inte i stan förens vid 12, var där några timmar och hemma igen vid 4. 
Men är faktiskt pigg idag, får se vad vi hittar på med idag. 


1 Augusti

Vad fort denna sommar går, redan Augusti bäst att ta vara på tiden så gott man kan. Idag är jag och min man lediga ( känns fortfarande lite ovant att både skriva och säga) har inte riktigt fattat det än. 

Idag är det även lite svalare ute, har inte mig emot, skönt att få andas frisk fräsch luft. 

Ikväll låter de som vi ska på yran, just nu kändes de inte så lockande. Jag är mer en person som gillar att va hemma, dock så älskar jag att resa. Men vi får se hur vi känner. Nu ska vi först njuta av dagen 


En bild på sista frukosten vi åt i New York amerikans pannkaka med jordgubbar, bacon, smör, lönnsirap, blåbärssylt,jordgubbssylt och även te och ett glas juice, jag åt väldigt lite fattar inte hur man ska få i sig allt detta. 
RSS 2.0