30 Maj

Fredag idag är det jobbdag sedan är det helg igen, hoppas denna dag bara susar förbi. Niklas och Armani är hemma idag, det tog emot att behöva kliva upp när klockan ringde. Men det är snart helg ska bara jobba idag så. 

Hoppas att det blir en fin helg så man kan vara ute en massa och bara ta det lugnt och mysa. Men först blir det en jobb dag 

29 Maj

Idag har vi haft en fin ledig dag, sovmorgon för hela familjen sedan en god frukost. Var till Niklas mormor och hälsade på och där var även svärmor vi hade det väldigt trevligt. När vi kom hem så baka jag en ananaspaj och Niklas får iväg på jobb. 

Sedan på eftermiddag åkte vi till svärmor och myste, solade på altan har verkligen varit toppen väder. Middagen hjälptes vi åt med det blev kycklinggryta med pasta och en sallad de var väldigt gott, ska ta och göra det hemma också framöver. 

Nu är det snart dax att sova för i morgon är det jobb dock bara för mig, Niklas är ledig. Men det är ju fredag så det bra iaf 



Nu börjar det närma sig 


29 Maj

Annica tipsar 

Detta provade jag igår, en egen kur för fötterna.  Det du behöver är 

• Olivolja 

• 4 st Fryspåsar 

• Tålamod 

• Ev duntofflor 

• Helosan 

Häll lite olja i fryspåsarna gör en liten knut på påsen så de inte ramlar av. Massera fötterna lite sedan om du har sätt på ett par duntofflor. Ha på dessa i ca 2 timmar bästa är att göra detta på kvällen så du kan ta det lugnt i soffan. Sedan efter 2 timmar så blöter du en handduk och torkar av fötterna sedan smörjer du in med Helosan sedan har du fina fötter. 

28 Maj

Så skönt det kännas att inte behöva ställa väckarklockan i morgon, utan bara få vakna när man är utvilad. I morgon blir det utedag vill vara i solen och värmen så mycket som det går, det är ett väldigt bra sätt att ladda sina batterier. I morgon kommer det upp ett inlägg om fötter så missa inte de, och de låter kanske inte så intressant men det är de. 

28 Maj

Mitt i veckan dessa dagar har verkligen gått fort, så är vi lediga i morgon härligt, och de ska även bli fint väder ska verkligen njuta av den lediga dagen. 

Snart är det dax för vårruset den 9 Juni blir det av i Östersund de ska bli väldigt kul, vi är 6 st tjejer från jobbet som skall iväg de kommer bli toppen. Hoppas på finväder även då, vi ska springa/ gå och sedan är det picknick efteråt det är inte så dumt

27 Maj

Måste visa mina nya skor jag har köpt de är från Stadium, 

• De är super lätta väger istortsätt ingenting

• Snygg färg, de är orange lyser upp väldigt bra, lyser upp vardagen och träningsoutfiten 

• Bra pris de var först nedsatt till 199 sedan fick jag rabatt på de, så skorna kosta 160 kr 






27 Maj

Underbara tisdag! Denna dag har gått väldigt fort, på lunchen och även på rasten satt vi ute och njöt av denna underbara sol. Den bästa tiden är verkligen nu, man har hela sommaren framför sig. 

Niklas är iväg och jobbar och jag och Armani har balkonghäng i bikini och en islatte 👌Armani får dock  nöja sig med en godis 

26 Maj

Så var veckan första dag gjord, det är ju kort vecka de känns väldigt bra. I morgon står alarmet på 05.00 få se om man orkar upp då, tänkte inviga mina nya träningskor och byxor på en morgonpromenad. Det är ljust då och så kanske man får lite mer energi och ork till resten av dagen.  Man orkar inte träna efter jobbet, verkar vara svårt att få till en rutin på det, får se om det går att få det gjort på morgonen det vore super bra 

26 Maj

God morgon måndag! I morse var vi pigga och det hör inte till vanligheten, vaknade av att regnet smattra på fönsterblecket, det är faktiskt lite mysigt, det får dock inte regna hela tiden då blir det inte så kul. 

Idag är det jobb till halv 5 sedan efter jobbet står det städ/tvätt på schemat skönt att få bort det så kan man göra annat resten av veckan. 

25 Maj

Idag har det varit en lång dag och de är bra man vill ha en lång helg. Idag har vi varit till Östersund och gått på stan skulle ha ett par vanliga byxor men det sluta med ett par gympaskor och ett par träningsbyxor från Stadium blev super bra. Sedan åkte vi och storhandlar skönt att ha allt för fn månad hemma, så man kan lägga tid på annat än att handla. Ikväll var vi och hälsa på Niklas mamma "farmor" hon fick en fin blomma det är ju morsdag, så bjöd hon på god tårta. Till min mamma skicka ja ett sms men jag ska även dit senare med morsdags present. 

24 Maj

I morse tog vi sovmorgon, sedan åkte jag och Armani och hälsade på mamma och 2 av små syskonen, vi har haft en toppendag med både bys och gott fika, och även kort blev det så himla kul. Armani har sprungit runt hela dagen han trivs verkligen av att kunna springa fritt. Han har även hoppat studsmatta med oss den lille busen. Kom hem vid 5 tiden då blev det middags dax det blev kött som ja hade marinerat och till de blev det potatis i ugn med timjan och lite salt, det var inte så dumt. Kvällen har vi spenderat i soffan vi har kollat på gamla avsnitt från familjen annorlunda, Armani har sovit som en stock han var helt färdig efter en lång dag ute. 
Helt utslagen vovve 

23 Maj

Fredagen är här och det är rena sommarvärmen. Kvällen spenderar vi framför tvn, i morgon åker ja och hälsar på mamma och syskon ska bli roligt. Tar med mig kameran hoppas att få till några fina bilder. 
Just nu ser det ut så här hemma hos oss, Armani är en riktig knähund som är väldigt sällskapssjuk 

22 Maj

Snart är fredagen här, hoppas dagen på jobbet går undan, sedan blir det helg och mys med mina favvo killar. 

Hoppas även att fin vädret håller i sig så man kan få lite färg på kroppen känns så mycket fräschare då. 

Snart är det ett helt år sedan jag tig ut tandställningen, ska kolla om jag hittar några bilder på före och efter samt lite info men det blir lite senare 

Dock lite dålig kvalité, har tagit kort på kortet :) 

20 Maj

Top 5 enligt Annica

• Sommaren är påväg,
   Äntligen börjar värmen och solen        komma nu går vi mot en ljusare tid. 
  
• Ballerinaskor de är väldigt snygga och går att matcha med både klänning och byxor. 

•  Grillat det är enkelt, går att tillaga istortsätt vad som helst, och det luktar underbart. 

• Snart semester längtar verkligen efter en längre ledighet. 

• fransförlängning är perfekt att ordna med nu, du ser pigg ut efter att slagit upp ögonen hur trött du än är. Och efter du fått lite färg så behövs det inget smink alls. 

19 Maj

Så var måndagen här, har hunnit städat lite på morgonen och nu är det dax för lite frukost, Armani ligger fortfarande och sover under täcket. Efter denna vecka så är det två kort veckor och de känns väldigt bra, känns som det behövs lite mer ledighet. Hoppas denna går fort

18 Maj

Sårbar snart denna helg slut, idag har det varit sommarvärme vi har myst, solat och ätit jordgubbar det är så himla gott. 

Vi var även och hälsade på Niklas mormor som fyller 83 idag, hon var trött men hon hängde ändå med när vi pratade. 

Ikväll har vi tagit det lugnt jag har mest suttit på balkongen och läst samt kanske fått lite färg på kroppen, hoppas på det iallafall, även Armani var med och solade våran lilla soldyrkare. 

I morgon är det måndag och de känns inge vidare alls faktiskt, det var ett tag sedan jag kände att det tar emot väldigt mycket att jobba. Denna vecka har jag även telefon vecka 👎 vi får hoppas vd kan bara susar förbi imorgon börjar jag 9.45 och slutar 19 har två såna pass denna vecka. 

Hade glass premiär i helgen en av mina favorit glassar blev det

Vilken är din favorit? 

15 Maj

Snart är denna jobb vecka slut redan torsdag idag, idag är vi piggare hör hemma vilket känns bra. Solen skiner och lyste upp hela sovrummet så borde det vara oftare. 

Jag väntar på paket de skickades från Kina i måndag och kom till Sverige igår, konstigt att det går fortare att paketet skickad genom 4 länder på ett dygn, men det tar flera dagar att skicka det inom Sverige? 


14 Maj

Mitt i veckan i morse var det tungt att kliva upp, ögonlocken var såå tunga men nu känns det bättre. Tror jag börjar bli förkyld men det är inte så konstigt för väldigt många på jobbet hostar och nyser rakt ut huvva. 

Igår var jag och Armani ut på promenad på en timme det var så himla fint väder solen lyste och det var blå himmel dock så blåste det men de gjorde inte så mycket. 

Snart är det dax att åka på jobbet börjar kl 8, ikväll har vi inga planer får se vad vi känner för att göra 





12 Maj

Så var veckans första dag förbi denna dag har gått väldigt fort. Jobb mellan 8 - 16,30 sedan var vi och hälsa på svärmor en stund. Resten av kvällen har vi tagit det lugnt och bara myst och kollat på tv, de kan behövas ibland de också. 

I morgon är det frukost på jobbet det är faktiskt väldig bra då har man hunnit vakna, så är det ganska stort utbud inte det man brukar ha hemma precis. 



Igår var jag ut på en härlig promenad helt själv med bara musik i öronen det var verkligen härligt 

11 Maj

Idag tog vi sovmorgon alla 4 har besök av min största lillebror. Just nu sover alla grabbar 2 av dem är nog lite bakis och Armani är trött av allt bus. 

På förmiddan fick jag även agera frisör då Marcus behövde ordna med sommar frisyr det blev toppen bra. 

Igår var det tjejmässan hela långa dagen , det gick bra men de var en låång dag. Hämta upp Marcus och där blev det god middag och efterrätt hos mormor innan vi drog oss vidare hem till oss. Vi satt och prata ett tag sedan blev det utgång för Marcus.  



9 Maj

Fredag kväll är här, jag ville gå och lägga mig halv 8 men det kändes lite fel en fredag kväll. Ikväll har vi ätit thaimat kollat på familjen annorlunda och även kollat på postkod. 

Niklas är fortfarande uppe men jag och Armani har lagt oss för natten, jag måste upp i morgon bitti hade gärna haft sovmorgon nu när man kan. Men i morgon ska jag till lit och blir väl där hela dagen, vilket inte kändes så jätte spännande. Lördagen är ända lediga dagen när det är helg men men, jag får ju iallafall träffa släkten och det är ju bra

En dagens jeans från diesel och top från bil bok 

8 Maj

I morse fick jag en del gjort innan jag började kl 9. Men denna dag har varit seg som bara den, klockan blev aldrig 6 men till slut så, efter jobbet plockade jag upp sambon och Armani vi for och hälsade på svärmor där blev det massa prat och en väldigt god middag laxpudding med skirat smör mums. Vi fick även en chokladask från gran canaria den var väldigt god också. Nu har vi nästan kommit hem det blev en snabb dusch och sedan sängen är ju en jobb dag kvar av denna vecka.

7 Maj

Så har denna onsdag passerat, efter jobbet har det varit fullrulle det har städats, tvättats, fått ordning i garderoben känns bra när allt det är gjort. Man får en sån bra känsla när allt är ordnat. I morgon börjar jag jobba kl 9 och slutar 18 sedan åker vi och hälsar på svärmor vad Armani ska bli glad när de äntligen är hemma när han är dit och hälsar på. 

Gjorde ett test i kväll det visar hur gammal man är, 

Det roliga är att min sambo är 33 så då är vi lika gammal 

7 Maj

Här kommer en bild på min nya frisyr är super nöjd 

7 Maj

Mitt i veckan har det blivit, idag är ögonlocken tunga men det ordnas med en stor kopp kaffe. Idag jobbar jag till 16.45 inte så farligt länge. Ikväll kommer svärmor och hennes man hem från sin semester, men vi kommer inte ses för ens i morgon efter som de kommer hem så sent. Dem har säker haft en härlig vecka på gran canaria och väldigt brun har de nog också blivit. 

Igår var jag till frisören det blev aldrig av i söndags då färgen som jag brukar ha inte fanns, men i går blev det av och man känner sig som en helt ny människa när man får bort den där hemska utväxten och fräscha upp håret lite det gör jag nu hos fina frida på snyggirossön bild får ni dock senare på hur det blev.

5 Maj

Måndag har just nu lunch jobbar till 19 ikväll, känns inte så väldigt spännande precis. Hoppas denna dag går undan vill hem nu helst. Hoppas att fin vädret håller i sig så man kan få ta några kort efter jobbet

4 Maj

Så var denna helg förbi, det blev ingen frisör idag då färgen jag skulle ha inte fanns, så vi gör ett nytt försök på tisdag och hoppas det går bättre då. Idag så var vi till Niklas mormor en sväng hon var piggare idag men ändå inte samma person som tidigare. Nu är det dax att stänga sina gröna i morgon står det jobb mellan 9.45 till 19 världens sämsta pass både måndag och lång dag är ingen hitt. 

4 Maj

God morgon söndag idag är det dags att göra ett besök hos frissan äntligen son jag har väntat och längtat att få ordning på detta hår. Vill fortfarande vara blond och ska nog klippa upp min page. Vill få lite sommarkänsla det är ju Maj 
Någon av dessa färger vill jag ha 
Och denna klippningen är jag sugen på 

2 Maj

Fredagen är här men de känns som det är lördag. Idag blir Armani 2 1/5 tiden går väldigt fort. Hoppas att denna dag går undan vill ha helg igen och nu är det även fin väder. På söndag så ska jag till frisören vill behålla det blonda men vill ha en fräschare färg något åt detta håll bild lånad av blondinbella 

RSS 2.0