30 Juni

Här kommer ett måndags tips, 

Hittade denna produkt för inte så längesedan 


Det använder man på sin utväxt, jag ska verkligen testa denna produkt och hoppas att den funkar, då kan man ju vänta med att besöka frisören. 

30 Juni

Sista jobb veckan innan semestern, hoppas denna vecka går fort, på fredag kommer de kännas riktigt bra. Idag jobbar jag mellan 9.45 till 19 men resten av veckan har jag normala tider. 


29 Juni

Snart är juli här och jag hoppas att även värmen kommer med. 

Igår var vi på min systers konfirmation de hade gjorde det väldigt bra. Efter de så tog vi några kort och sedan blev det gott fika, smörgåstårta kaffe kakor det var verkligen super gott. 

Sedan var det paket öppning hon fick mycket fint, de hon skulle få av oss hann inte komma men de får hon om ett par dagar bara. 

Idag är det söndag jobbar den vecka som kommer sedan går jag på semester, kommer bli väldigt skönt. 


En bild från gårdagen 

25 Juni

Redan onsdag dessa dagar har gått snabbt. Snart är det helg och då ska vi på min systers konfirmation ska bli skoj. 

Ikväll har vi varit på landön, de är så himla skönt att få gå runt där och Armani springer lös och njuter. 

Nu är det dax att sova har varit så himla svårt att kliva upp dessa dagar kanske behöver mer sömn eller så sover jag för mycket 

I morgon dyker det upp 2 tips missa inte de


22 Juni

Så var denna lång helg förbi, vi har haft en bra midsommar helg, träffat familjen, tagit det lugnt och ätit god mat, men det viktigaste har varit att fått varit ledig och gjort det vi viljat gjort. 

Nu är det snart dax att sova i morgon börjar en ny vecka, får se vad den har att erbjuda.

Var ut en sväng på kvällskvisten 

21 Juni

God morgon lördag undrar vad du har att erbjuda. Här hemma är det endast jag som är vaken både Armani och Niklas verkar trötta idag. En av dem kom hem halv 4 i natt/morse men jag är pigg. 

Vi hade en bra dag/kväll igår vi tittade på massa gamla kort, jag älskar att titta på kort och även att ta kort. 

Skulle ha gått en fotokurs det hade varit väldigt spännande och de finns massor att lära sig just inom detta område. 


En bild från gårdagen 

20 Juni

Midsommar idag, vi började denna dag men en sovmorgon så himla skönt de var. Sedan gjorde vi oss i ordning och åkte till svärmor, där åt vi sillunch det var väldigt gott och mysigt. Sen åkte vi och hälsade på Hedvig och Svea där blev det massa prat och även tårta och kaffe väldigt roligt, Armani var med och sprang omkring och man såg hur de gamla sken upp. 

Vid 7 blev det dax för middag stek potatis sås och grönsaker det var verkligen super gott. Till efterrätt åt vi jordgubbstårta den var saftig ich väldigt god. Det har varit en väldigt bra midsommar dock har det varit väldigt kallt och blåsigt det har även ösregnat dock snabba skurar och mellan 7-10 grader varmt och kallt i luften. 
Nu har jag och Armani blivit hem skjutsad resten åkte vidare till junsele på  midsommar firande , så det lär dröja innan dem kommer hem. 



Armani hade sin fluga idag 

19 Juni

Idag är det i gen vanlig dag utan idag fyller mamma år, dock blir det inget kalas idag utan de blir senare. 

I morgon är det midsommarafton tiden rusar förbi, så skönt med lite längre ledighet. Var så himla trött i morse efter två dagar på vift, men kul hade vi. 


Hade lite kvällsmåls en av kvällarna 


17 Juni

En dag i Stockholm, vaknade 7 då blev det en snabb dusch sedan blev det frukost. Kl 9 så började utbildningen den var väldigt intressant vi var ut på en promenad och tog pulsen det var jätte spännande. Sedan åt vi en god sallad till lunch på efter middagen var det mer föreläsning och i morgon fortsätter denna utbildning. 

Nu ikväll har vi varit och ätit på en libanesisk restaurang det var kul att testa något nytt, vi hade de väldigt trevligt. 

Efter vi kom hem så har jag hunnit haft lite spa och sedan mys i sängen framför the big bang theory







16 Juni

Ikväll skriver jag från Stockholm, jag och en kollega har åkt iväg på kurs. Kom på hotellet ca halv 10, de känns lite konstigt att sova helt själv då Niklas är hemma. 

I morgon börjar vi kl 9 men  klockan står på 7. Då har man tid för att ordna sig, och äta frukost och inte behöva stressa. 







Lite bilder från kvällen 

Nu är det bäst att sova i morgon blir det en lång dag

15 Juni

Så var denna helg snart slut, vi har haft en fullspäckad helg och de gillar vi. Lördagen bestod av en lång sovmorgon sedan gjorde vi oss i ordning för att åka till mamma med flera. Där spendera vi hela våran dag/kväll det grillades hoppade studsmatta, vi alla 3 var helt slut när vi kom hem. 

Idag åkte vi till Östersund Niklas skulle kolla efter några kläder men de blev inget handlat. Men vi kom iväg en sväng iallafall och det är inte så dumt. Sedan åkte vi och hälsa på svärmor och Classe , lånade även en liten handväska av svärmor ska åka till Stockholm i morgon. 

I morgon är det jobb mellan 8.00 till 16.30 sedan åker vi till Stockholm jag och en kollega vi kommer hem igen på onsdag kväll. Mer info om Stockholm 
Kommer lite senare. 


En bild från vår sönda 



14 Juni

Hej lördag du har varit väldigt efterlängtad att äntligen få sova ut och bara tillsammans me dem man tycker om. Längre helger åt folket tack 

Idag tog vi en lång sov morgon och de är vi värda, ( Niklas sover än) idag ska vi på till mamma på grillkväll ska bli väldigt roligt. 

Nu blir det upp och göra frukost och väcka törnrosa :)

12 Juni

Ikväll har vi myst framför solsidan med jordgubbar glass och smält choklad helt perfekt att mjuk starta helgen lite. 

På lördag ska vi till mamma och grilla de ska bli väldigt roligt och mysigt att ha alla samlad, det blir att ladda kameran för att ta lite kort 


12 Juni

Det börjar närma sig helg torsdag idag. Igår var den världens oväder, regnet bars öste ner det blev översvämningar och åskan var precis ovanför oss. Vi åkte lite bil när den var som värst sedan hem till svärmor och där gick Armani och gömde sig under deras soffa, stackarn hade tyckte de inte var någon höjdare. 

Men idag verkar det bättre, lite svalt i luften men värmen kommer nog tillbaka. 

Snart är det dax för jobb igen, jag tyckte jag nyss åkte därifrån. 

Här har vi världens bästa låt, det är så himla bra att man kan lyssna på den om och om igen.

11Juni

Mitt i veckan, dagarna går sakta och just nu känns det som man bara är på jobbet hela tiden. Att man knappt hinner vara hemma alls. Nä just nu skulle de passa bra med en riktigt lång semester. 


Lite pepp så här på morgonen 

10 Juni

Idag har jag haft träningsvärk i benen i morse kändes de bra men på efter middan kvällen har det känts ordentligt.  

Idag kom mitt paket från hm med en klänning och ett linne de var inte riktigt så bra som jag trodde. 

Ikväll har vi suttit och myst på svärmors altan i solen så himla skönt, och Armani har fått gått lite lös, han älskar att jaga fåglarna som sätter sig på gräsmattan 

En bild på mina killar 



10 Juni

Idag är ja lite trött efter gårdagen, vi var på vårruset i Östersund det var väldigt roligt att komma iväg vissa av oss sprang hela banan medan andra jogga/promenera. Efter själva loppet så fick vi goodiebags och sedan en picknick med en massa gott. Vi kom hem vid halv 11 och kom nog inte i sängen för ens 12 så ikväll kommer det att bli en tidig kväll.



8 Juni

Så var snart denna helg förbi, i morgon blir det en lång dag först jobb mellan 8 - 16.30 och sedan direkt till stan för vårruset som börjar kl 19 så vi är nog hemma vid 10 i morgon kväll. 

Så ikväll blir det en tidig kväll 

Bjuder på ännu en hopp bild

8 Juni

Det blev nyss en liten beställning hos hm ett par byxor och ett par väldigt söta ballerina skor. Det skall komma i veckan så det blir spännande och se om de passar 



7 Juni

Hej lördag! Igår hade vi en riktigt toppen dag, vi var hos svärmor och solade åt jordgubbar och glass och sedan hem och gjorde en godsallad. 

Senare på kvällen så gick vi hem till en kompis där blev det några glas bubbel och vin mycket prat och skratt. Blev även lite hoppande på studsmattan älskar verkligen det, de är så himla roligt och man blir aldrig för gammal för att hoppa 



4 Juni

Snart är det helg endast en jobb dag kvar och de känns som det behövs lite längre ledighet. Ikväll har Niklas varit på vift så jag och Armani har varit själva hela kvällen men de gick också bra. Vi var på landön så han fick springa av sig så kul att se när han ser så himla glad ut av att få springa fritt. 

Denna helg så ska jag bara ta det lugnt och göra det jag känner för alltså inga måsten, känns som har gått på Max fart en längre tid nu. 


Dagens dock så är denna bild suddig det beror på kameran i telefon

3 Juni

Denna dag har verkligen varit lång men oj vad vi har hunnit med mycket och de känns toppen. Har även hunnit sola lite efter jobbet solen värmde väldigt bra. 

Ikväll är det mys som står på schemat de är både äntligen hemma tycker de är ett mysigt program, sedan är det the big Bang theory och de är verkligen så himla bra älskar verkligen dessa nördar 

2 Juni

Denna dag har gått undan och de gillar vi. Ikväll har vi hunnit med mycket, har bl.a. använt det bästa av de bästa nämligen gellack älskar verkligen denna produkt, så enkel och håller bra. 

Nu är det snart dax för lite sömn, Armani har redan somnat han ligger här under mitt täcke och trängs fast han är så liten. 

Nästa måndag är det dax för vårruset de känns lite pirrigt men de ska bli väldigt roligt att få hitta på något annorlunda 

1 Juni

Nu ligger alla i familjen i sängen, nu lider helgen mot sitt slut, dessa helger går så fort förbi. Vi har haft en bra helg vi gjorde ett besök i Östersund bl.a. Kollade i affärer och sedan så träffa vi min mamma och mina två systrar på mataffären. Nu ikväll har vi kollat på gamla klassiker Sunes sommar och barnen i Bullerbyn vilka minnen de ger. Men nu är det dax att stänga sina gröna för i morgon är det dax för jobb, känns tungt just nu men det är bara att härds ut det är "bara" 4 dagars jobb 

1 Juni

Den första sommarmånaden är här! Det är nu sommaren börjar det känns väldigt bra, hela sommaren framför sig. Vi har mycket roligt inplanerat denna sommar. Nu till veckan har vi ännu en kort vecka de är toppen de jobb mån- torsd helt perfekt. 



RSS 2.0